zaterdag 22 maart 2008


REDACTIONEEL

I.v.m. REACTIES

Hierbij laat ik even weten dat vanaf vandaag REACTIES worden gemoderate. D.w.z. dat ze niet meteen getoond worden. Ze komen eerst bij mij terecht en dan kan ik beslissen of ik ze plaats.

Wellicht is het je de laatste tijd opgevallen dat Blogger meldt dat ik reacties heb verwijderd en dat komt al snel over als censuur, wat echter beslist niet het geval is.

Wat er gaande is dat er de laatste weken een of meerdere personen reacties plaatsen met een link erin (hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet) en word je verleid erop te klikken en dan ga je naar een website die beweert dat jouw computer besmet is, maar wat er eerder gebeurd is dat er juist iets naar jouw toegestuurd / geupload wordt.

Ik heb al meerdere van zulke reacties moeten verwijderen, dus vandaar dat ik nu genoodzaakt ben om te gaan moderaten, maar dat is dus eerder om bezoekers van de blog te beschermen dan dat er sprake is van censuur.

Ik houd de blog zeer frequent bij dus hoewel reacties dus niet meer meteen getoond worden kunnen blog bezoekers er toch wel van uit gaan dat een serieuze reactie binnen 12 uur (of eerder) online staat.

ALWEER 'N ONBEKENDE PLANT


Hierbij alweer een bekende plant die ik van uiterlijk ken maar em niet kan benoemen. En ik kan em ook niet in mijn plantenboeken vinden.

Gefotografeerd op dinsdag 10 maart j.l. in de Guldenvliesstraat naast de ingang van een voormalige fabriek.

Als iemand de soortnaam kan noemen dan hoor ik het graag via reacties hieronder.