zaterdag 17 mei 2008


REDACTIONEEL

(Vogels gezien maar niet op foto gekregen)

An meldde me vanmiddag veel meer vogels te hebben gezien maar ze niet kon fotograferen omdat al ze gevlogen waren voordat de camera in de aanslag kon worden gebracht.

Anderzijds lijkt het er wel op dat ondanks het druilerige weer vogels zich toch wel, of juist dan, laten zien, onder andere 2 Bergeenden, een Grutto, een Aalscholver en zelfs een Ooievaar.

Ook heeft An het gebied gevonden van Staatsbosbeheer waar Lepelaars zitten maar die waren vandaag "niet thuis":)

Ikzelf was ook pas vrij laat in de stad en het was er al aardig uitgestorven. In winkelcentrum de Arena waar nog een winkel open was was bijna geen mens meer te bekennen en des te drukker was het met Huismussen, scharrelend onder en rondom prullenbakken en tussen de tafeltjes van het intussen gesloten terras.

Op de thuisweg kwam ik op het trottoir van de altijd drukke Orthenstraat (nu NIET druk) een waggelende vrouwtjes Wilde Eend tegen, die bruine met wat vlekjes in hun veren. Erg leuk gezicht en het leek haast alsof ie het reuze naar de zin had in de motregen. Helaas had ik geen camera bij me, want het beestje zag eruit alsof ie graag had geposeerd.

Geen opmerkingen: